Nu är det dags alla Tjejer!

Tisdagen den 19 april är det dags för upptaktsträff för Damligan. Plats för vår upptaktsträff är Degernäs Konferensrum kl. 18:00.

Alla är välkomna att vara med, nya som gamla…vår damliga är en möjlighet för alla att vara med och spela golf utan krav på prestation, träffa nya människor och umgås oavsett handicap. Vi vill att ni som kanske precis börjat ska få en möjlighet att komma ut på banan och få möjlighet att spela och lära känna damerna i klubben. Eftersom vi lottar bollarna så får man möjlighet att lära känna många och man kan dela sina kunskaper och erfarenheter.

Är du ny och nyfiken på detta men vill veta mer eller om någon har andra frågor – kontakta Solveig

Under kvällen kommer ni få information om följande:

Solveig Torensjö – Damligan, Damligan Cup 2022, Nyckelhålet

Elisabeth Björn – planerade aktiviteter under säsongen på Degerfors golf.

Beatrice Möllberg och Pia Kihl – Ladies Trophy.

Som avbrott i informationsflödet kommer Hans-Erik Westerlund och kör en regel-quiz och ni har möjlighet att ställa frågor till honom. Alltid bra att uppdatera kunskaperna inför säsongen

Damligan startar tisdagen den 3 maj och vi hoppas vi får fina tisdagskvällar – och roliga!

Ni som vill och kan delta den 19 april anmäler er till Solveig Torensjö 073-816 49 00. SMS eller slå en signal. Vi bjuder på kaffe/the och macka – meddela ev kostavvikelser.

Anmälan till Damligans upptaktsträff vill vi ha senast måndagen den 13/4.

Ps. Jag skickar med redan nu att vårens städdag på golfen är planerad till lördag 9/4 kl. 9.00. Planera in den – ju fler vi är ju lättare blir det och det brukar vara en trevlig förmiddag tillsammans.

Varmt Välkomna!

Solveig Torensjö, ansvarig damligan

Tel: 073-8164900 Mail: torveig66@gmail.com

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta  Lär dig mer