Välkommen till en härlig golf och yoga dag 26/7 där vi kommer fokusera på rotationen, rörelse för svingen och andningen.

Yoga hjälper oss med flexibilitet, styrka, stabilitet och bättre kroppskontroll – och det passar väldigt bra för golfare.

Med Eva P Andersson som yogainstruktör och Cecilia Nilsson som golfinstruktör har vi satt ihop en härlig dag som startar upp med ett yogapass med fokus just på rotation och andning som följs av golfträning där också fokus hamnar på rotation. Vi äter lunch och avslutar dagen med 9 håls spel på banan.

Program för dagen:
9.30 Välkomna! Vi samlas utanför receptionen
9.45 Yogapass (utomhus)
11.00 Golfträning
12.30 Lunch
14.00 Spel på banan

För dig som är medlem är kostnaden 350:- och ni som inte är medlem lägger endast till 200:- för greenfee. Lunchen betalar man själv.

Yogan kommer att vara på baksidan av Herrgården (utomhus). Ta gärna med egen yogamatta.

Sista anmälningsdag lö 24/7 kl. 18.00. Anmälan görs till Cecilia Nilsson på 073-664 85 28 genom att skicka sms med namn och att du vill vara med på Golfyoga dag 26/7.

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta  Lär dig mer